3πλη διεθνής έκθεση γάτας

ekthesi-gatas-2016

Θα είναι ένα τριήμερο ζωηρόχρωμης φαντασμαγορίας. Περισσότερες από 120 φυλές σκύλων, εκατοντάδες πανέμορφες γάτες με ετερόκλητα χαρακτηριστικά, δεκάδες πολύχρωμοι δίσκοι, που θα μαγνητίσουν την προσοχή του επισκέπτη μέσα στα ενυδρεία τους, διαφορετικά είδη καναρινιών και παπαγάλοι, τρωκτικά και λαγοί, όπως και εντυπωσιακά κουρέματα σκύλων πρόκειται να «υποδουλώσουν» την προσοχή σας κατά την διάρκεια του φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει», που θα γίνει το τριήμερο 14 ως 16 Οκτωβρίου στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας, το «Metropolitan Expo».
«Θα είναι ένα μοναδικό φεστιβάλ ζώων συντροφιάς, το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων, να επιμορφώσουμε τους ιδιοκτήτες και να τους φέρουμε κοντά σε προϊόντα και υπηρεσίες, που θα βελτιώσουν την ευζωία του αγαπημένου τους κατοικίδιου» σχολιάζει ο ιδιοκτήτης της διοργανώτριας εταιρείας του φεστιβάλ, «Well done», Βασίλης Γουλιέλμος.

 
Οι καθαρόαιμες γάτες
Στην ίδια στέγη, θα φιλοξενηθεί και η τριπλή διεθνής έκθεση μορφολογίας του Ομίλου Felina Greece. Περισσότερες από 200 γάτες θα διαγωνιστούν κατά την διάρκεια των Διεθνών Εκθέσεων, που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του «Κατοικίδια Εν Δράσει». «Οι προσδοκίες μας είναι να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο χώρο της έκθεσης που θα ενημερωθεί για το έργο και τον στόχο μας, ώστε να λάβει επιτέλους η Γάτα τη θέση που της αξίζει στην Ελληνική καθημερινότητα και στα Ελληνικά σπίτια. Ένας από τους λόγους που θα πρέπει να επισκεφτεί κάποιος τις εκθέσεις μας, είναι το να γνωρίσει και να ενημερωθεί από κοντά για τουλάχιστον 20 καθαρόαιμες φυλές γάτας, το χαρακτήρα, την ιδιοσυγκρασία αλλά και τη μορφολογία τους. Στο διαγωνιστικό κομμάτι της έκθεσής μας θα βραβευθούν οι καλύτερες μορφολογικά γάτες που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πρότυπα της φυλής τους. Τέλος θα υπάρχουν και φιλοζωικά σωματεία με αδέσποτες γατούλες, πλήρως εμβολιασμένες, προς υιοθεσία» συγκεφαλαιώνει τις προσδοκίες μας η Felina Greece για το φεστιβάλ, το οποίο θα αποκτήσει έντονα χρώματα, όταν μεταφερθεί κανείς στον χώρο, όπου θα φιλοξενούνται τα ενυδρεία με τους πολύχρωμους δίσκους. Η «Ελληνική Λέσχη Φίλων των Δίσκων» έθεσε υπό την αιγίδα της τον «3ο Διεθνή Διαγωνισμό Δίσκων Ανατολικής Μεσογείου» προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία στον επισκέπτη να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα. «Όλοι οι επισκέπτες του φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει» θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν από κοντά μερικά από τα καλύτερα δείγματα δίσκων εκτροφής, αλλά και άγριων πιασμένων ψαριών σε παγκόσμιο επίπεδο. Να θαυμάσουν τα εκθαμβωτικά χρώματα και patterns των δίσκων, που σε συνδυασμό με την μοναδική συμπεριφορά τους, τους έχουν χαρίσει τον τίτλο του “βασιλιά των ενυδρειακών ψαριών”. Η κοινότητα των χομπιστών θα έχει τη δυνατότητα εκτός από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, να συναντηθεί με άλλους χομπίστες αλλά και επαγγελματίες απ’ όλο τον κόσμο και ν’ ανταλλάξει πληροφορίες για την επιτυχημένη διατήρηση και αναπαραγωγή αυτών των ψαριών» αναφέρει ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λέσχης Φίλων των Δίσκων».

Post Author: petsinaction